З чого почати

  • Стати суб’єктом підприємницької діяльності
  • Знайти торгову площу від 5 м²
  • Придбати морозильну камеру (найпрактичніша — горизонтальна з «глухою» кришкою, 500 літрів, температура мінус 18º С)
  • Найняти торговий персонал
  • Укласти партнерські договори з ТМ «Наминайко».

pdfДовідник партнерства з ТМ «Наминайко»

Ваші дії

  • Телефонний дзвінок до ТМ «Наминайко»: (032) 235 01 66.

Дії фахівців ТМ «Наминайко»

  • Консультування щодо перших кроків у бізнесі та при складанні бюджету проекту
  • Виїзд менеджера для технологічної оцінки приміщення, яке Ви знайдете, або надання рекомендацій щодо сприятливого місцезнаходження точки випікання
  • Добирання та сприяння у отриманні необхідного обладнання
  • Допомога у вирішенні робочих питань у процесі запуску точки в експлуатацію
  • Надання дієвої методології оцінки роботи персоналу на точці
  • Безкоштовне навчання Вашого персоналу перед початком роботи точки