Iсторія

У 2005 році один з найбільших виробників хліба в Україні АТ «Концерн Хлібпром» зареєстрував торгову марку «Наминайко». З того часу виготовлення та продаж заморожених слоїстих напівфабрикатів входить до пріоритетних напрямків діяльності великого виробника.

Основні дати:

  • Жовтень 2005 р. — Відкриття цеху заморожених напівфабрикатів на «Львівському хлібозаводі № 5» та впровадження у дію однієї з найпотужніших автоматизованих ліній по випуску напівфабрикатів із начинкою «Рондо Дож» (Rondo Dogue, Швейцарія).
  • Жовтень 2006 р. — Запуск другої додаткової лінії «Рондо Дож» з виробництва напівфабрикатів.
  • Квітень 2007 р. — Дообладнання цеху з виробництва замороженних напівфабрикатів автоматичною лінією по випуску круасанів «Рондо Дож».
  • Січень 2008 р. — ТМ «Наминайко» розширює свою присутність на 9 областей України.
  • Жовтень 2009 р. — Співпраця з Асоціацією франчайзингу.
  • Грудень 2009 р. — ТМ «Наминайко» присутня у 20 областях України та АР Крим.
  • Вересень 2010 р. — Запуск унікального в Україні повністю автоматизованого заводу з виробництва заморожених напівфабрикатів (ЗХНФ) у Львові.
  • Вересень 2010 — Компанія сертифікувала на ЗХНФ систему управління безпечністю харчової продукції відповідно до принципів HACCP та вимог міжнародного стандарту ISO 22000:2005.
  • Березень 2011 — Відкриття нового сучасного цеху з виробництва натуральних начинок для випічки «Наминайко».
  • Травень 2011 — Рестайлінг мережі франчайзингових точок.