Новини

Сторінки:12345...Остання »

ТМ «Наминайко» впроваджує новинки – «Хот-дог» та «Гамбургер»

5.03.2012 р.

1 big

З березня ТМ «Наминайко» вводить у асортимент точок гарячої випічки два принципово нових вироби – «Хот-дог» та «Гамбургер».

Новий «Хот-дог» відноситься до так званого «французького» різновиду – без салатів, з сосискою та соусами в хрумкій булочці, обсмаженій на грилі. Його дуже зручно споживати “на ходу”. Виріб виготовлятиметься у двох варіантах – вагою 110 і 165 грамів.

«Гамбургер» ТМ «Наминайко» складається з пухкої булочки з сезамом, сиру та натуральної котлети 3-х видів на вибір – свинно-яловичої, курячої або рибної.

Відбулась зустріч франчайзі ТМ «Наминайко»

1.03.2012 р.

_MG_3343

24 лютого ТМ «Наминайко» вчергове зібрала своїх партнерів для підбиття підсумків роботи, відзначення найкращих та обміну ідеями.

На зустрічі франчайзер  оголосив результати акції «Заробляємо із задоволенням», що проходила з жовтня по грудень 2011 року.  Протягом цього терміну менеджери ТМ «Наминайко» оцінювали роботу партнерів за якістю обслуговування на точках, якістю продукту та зовнішнім виглядом торгової точки.  Метою заходу було мотивувати франчайзі дотримуватись  Стандартів ТМ «Наминайко» й таким чином підвищувати ефективність роботи точок.  50 власників точок та 20 пекарів отримали свої винагороди у вигляді премій, додаткових оформлень точок та інших бонусів.

Новинка – піца «Салямі»

27.02.2012 р.

Photo_0026

Нова пропозиція від ТМ «Наминайко», яка прийшла  на заміну піці «Грибній» – піца «Салямі». Вона виготовляється з шматочками апетитної салямі, кукурудзою, печерицями та великою кількістю сиру. Вага виробу – 150 грамів.

«При розробці рецептури ми врахували побажання споживачів, які надають перевагу  багатшому смаку за рахунок поєднання більшої кількості складників.

Новинка – «Рулетик з капустою та шинкою»

7.02.2012 р.

рулетик

Оновлено асортиментну лінійку гарячої випічки ТМ «Наминайко». Замість слойки з капустою компанія випустила «Рулетик з капустою та шинкою». Начинка нового  рулетика – тушкована капуста і шматочки копченостей. Важить він 75 грамів.

Додаткове навчання технології випікання від ТМ «Наминайко»

3.02.2012 р.

_MG_6611

ТМ «Наминайко» розпочала проект по підвищенню якості продукції в місцях продажу. З цією метою компанія сформувала штат регіональних технологів, які перевіряють якість вже випеченої продукції на вітринах точок всієї мережі.

«Раніше ми покладались на те, що власник сам зацікавлений у контролі за якістю продукції та дотриманням технологій випікання, тому проводили  майстер-класи для пекарів тільки на етапі запуску нових точок, – розповіла директор ВП «Завод хлібобулочних напівфабрикатів» ПАТ «Концерн Хлібпром» Галина Куліковська. – Адже для отримання продукції високої якості достатньо просто дотримуватись інструкцій по технології випікання. Але з тих чи інших причин, як виявилось, деякі точки не можуть забезпечити виробам належну якість.

ТМ «Наминайко» запровадила виробництво пісної випічки

8.12.2011 р.

Flayer3

ТМ «Наминайко» розпочала випуск пісної продукції, що не містить у своєму складі тваринних жирів. Це спеціальна пропозиція, яка полягає в заміні рецептури для частини асортиментної лінійки продукції ТМ «Наминайко» на пісну. Асортимент пропозиції, що діятиме на час посту, складається з таких ситних слойок, як: «Гребінець з картоплею та грибами», «Соте з грибами та соусом Болоньєз», «Слойка з капустою», і солодкої випічки:  «Мереживо з яблуком та корицею», «Хвилька з маком», «Коса з абрикосом».

В тепловій вітрині ці вироби на ціннику матимуть наліпку з поміткою «Пісна».

Новинки та акція для франчайзі ТМ «Наминайко»

6.12.2011 р.

_MG_6639

Звертаємо увагу партнерів на асортиментні новинки ТМ «Наминайко» – «Гребінець з картоплею та грибами» та «Хвильку з бринзою та кропом».  До складу «Хвильки з бринзою та кропом» входить бринза у поєднанні зі свіжою зеленню, а начинка «Гребінця з картоплею та грибами» – це  картопляне пюре з тушкованими грибами, цибулею та спеціями. В порівнянні з іншими виробами  нові «Гребінець» та «Хвилька» мають більшу вагу – 100 грамів.

До кінця грудня 2011 року франчайзі можуть замовляти першу партію нових виробів  у міксованому фасуванні – по 30 шт «Гребінця з картоплею та грибами» і 30 шт «Хвильки з бринзою та кропом». Кількість акційної продукції обмежена.

У слойках ТМ «Наминайко» на третину збільшились начинки

18.11.2011 р.

_MG_6563

Технологи ТМ «Наминайко» вдосконалили рецепти виробів з солоними начинками. У слойках побільшало начинки  і вона стала смачнішою.

«Ми врахували побажання споживачів і збільшили на третину кількість начинки, а також  покращили звичні рецепти нашої гарячої випічки, – розповіла директор ВП «ЗХНФ» Галина Куліковська. – Приміром, м’ясо для слойок тепер не вариться, а обсмажується з додаванням італійських трав. Ми змінили спосіб приготування начинки для «Піци з грибами», покращили рецепт «Піци з куркою» – до начинки додаємо шпинат. Змінено начинку також і для інших асортиментних позицій.

Найкращі точки ТМ «Наминайко» будуть винагороджені

24.10.2011 р.

DSC_0502

В рамках акції  «Заробляйте із задоволенням!», що проходить  з жовтня по грудень 2011 року, роботу всіх точок випікання ТМ «Наминайко» оцінять менеджери франчайзера. Основні критерії оцінки –  якість обслуговування, якість продукту та вигляд торгової точки. Метою заходу є додаткова мотивація франчайзі у дотриманні ними в своїй роботі Стандартів обслуговування ТМ «Наминайко».

Найкращі точки, які  за результатами оцінки відповідатимуть вимогам франчайзера на 80-100% будуть винагороджені.Серед призів  – запрошення у Львів на урочисту зустріч франчайзі, додаткове брендування торгової точки, грошова винагорода для пекарів.

Програма компенсації залишків для франчайзі ТМ «Наминайко»

17.10.2011 р.

IMG_8267_

ТМ «Наминайко» розпочала реалізацію проекту з компенсації залишків для своїх партнерів. За його умовами в кінці проектного місяця «Концерн Хлібпром» компенсовує точці витрати, пов’язані з нерозпроданою продукцією на кінець кожного акційного дня. Натомість учасники програми забезпечують чітку звітність по своїй роботі, дотримання Стандартів роботи ТМ «Наминайко» та присутність всього рекомендованого асортименту продукції на вітрині.

Сторінки:12345...Остання »