Наминайко > Запитайте у нас

Запитайте у нас

Запитайте у нас

На яких умовах Ви надаєте пакетики для поштучної продукції?

Наша пакувальна продукція надається партнеру безкоштовно в певній пропорції до відвантаженої продукції. Можемо сказати, що на ринку зараз це також наша перевага.

Скільки часу потрібно для приготування випічки?

На відміну від всіх інших пропозицій на ринку випічки, наші вироби не потребують вистійки, і відповідно вимагають менше часу на приготування партії продукції, а точніше — 20 хвилин.

Чи є зміст відкривати точку гарячої випічки в населеному пункті із населенням 30 тисяч осіб?

Згідно наших досліджень в такому населеному пункті можуть ефективно працювати і три точки. Звісно, за умови достатньо віддаленого розміщення один від одного (ми надаємо такі розрахунки) та з врахуванням решти сприятливих умов, які ми рекомендуємо для всіх точок.

Спробувала випічку в супермаркеті «Метро». Вона здалась мені знайомою. Чи постачаєте Ви свою продукцію у цей супермаркет?

Так, ми постачаємо нашу випічку в супермаркети «Метро», а також в низку інших відомих торгівельних мереж, що працюють по всій Україні.

Як часто Ви змінюєте ціни?

Ми усвідомлюємо переваги тривалої стабільної співпраці з нашими франчайзі, тож намагаємося не змінювати цін настільки довго, наскільки це можливо.

Минулого року, наприклад, у зв’язку з доволі стрімким здорожчанням складових продукції ми змушені були підняти ціни двічі.

Але насправді, ми доволі стійкі до цінових стрибків на ринку. Як великий виробник хліба маємо свої значні запаси борошна, як виробник начинок — можливість втримувати і їх вартість.

Я хочу розпочати свій бізнес. В якому випадку мені слід обирати саме франшизу по гарячій випічці?

Наприклад, в разі обмеження по фінансах, які Ви готові вкласти в бізнес. Наша франшиза вимагає мінімальних капіталовкладень в порівнянні з багатьма іншими. Цей бізнес також доволі простий. А ще — продукція Наминайко відома та завоювала довіру споживача.

Загалом, добрим стимулом в роботі та запорукою успіху — є любов до обраної справи. З нашого досвіду, лояльні до свого бізнесу франчайзі постійно щось вигадують додатково, щоб їхня продукція так само полюбилась і споживачам. Тож Вам варто обирати випічку, і якщо Ви самі її любите.

Детальніше читайте про наші переваги у відповідних розділах сайту.

Можете сказати чи ускладнилась робота франчайзі в зв’язку з прийняттям нового Податкового кодексу?

Ні, Ви знаєте, в наших партнерів-франчайзі принципово нічого не змінилось. Принаймні, поки підприємці мають податкові канікули.

Скільки одна точка може продати виробів в день? І від чого це залежить?

Обсяг продажу залежить від вдалого розміщення торгової точки (біля транспортної зупинки, ринку, автовокзалу, навчальних закладів, медичних установ тощо). Згідно з результатами проведеного дослідження, реальним є збут 300 шт. виробів на день (хоча деякі партнери продають і 500 шт). Збільшує продажі пропозиція напоїв до випічки (кава, чай, соки). Велике значення має зовнішнє оформлення точки випікання, компетентність та лояльність до продукту самого продавця, швидкість обслуговування.

Які умови отримання обладнання?

Спеціалізований комплект обладнання Ви можете придбати або взяти під заставу.

Наскільки складна технологія випікання на точці?

Дуже проста, не потребує спеціальної освіти чи знань. Наш продукт не потребує попереднього розморожування. Сам процес випікання займає до 20 хвилин.

Я з Вінниці. Чи працюєте Ви з нашою областю?

Нашу продукцію ми доставляємо у будь-яку область країни. Єдине, що ми розраховуємо додатково — це близькість розміщення точок під ТМ «Наминайко» в окремо взятому кварталі міста, задля збереження прибутковості всіх партнерів.

Для чого потрібна теплова вітрина?

Теплова вітрина необхідна для найкращого збереження смакових якостей продукту протягом робочого дня. Випічка, що зберігається у тепловій вітрині завжди тепла та свіжа.

Задайте питання нашим менеджерам

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Мене цікавить (обов'язково)

Запитання

АнтиСПАМ: captcha