Наминайко > Новини > У слойках ТМ «Наминайко» на третину збільшились начинки

У слойках ТМ «Наминайко» на третину збільшились начинки

_MG_6563

Технологи ТМ «Наминайко» вдосконалили рецепти виробів з солоними начинками. У слойках побільшало начинки  і вона стала смачнішою.

«Ми врахували побажання споживачів і збільшили на третину кількість начинки, а також  покращили звичні рецепти нашої гарячої випічки, – розповіла директор ВП «ЗХНФ» Галина Куліковська. – Приміром, м’ясо для слойок тепер не вариться, а обсмажується з додаванням італійських трав. Ми змінили спосіб приготування начинки для «Піци з грибами», покращили рецепт «Піци з куркою» – до начинки додаємо шпинат. Змінено начинку також і для інших асортиментних позицій.

Усі оновлені слойки вже можна придбати в точках випікання «Наминайко».